Kalendář zápasů

Web účastníků JHL

kopidlno

Reakce na aktuální dění - Otevřený dopis vedoucím týmů JHL

Tak ještě naposledy zdravím zástupce týmů JHL,

dneska jsem protelefonoval celý den a víceméně jsem se vždy dozvěděl to samé.

Všichni, kterým jsem volal, mi potvrdili, že chtějí i nadále zůstat členy JHL - Dobrá Voda, Kopidlno, Blata, Železnice, Lužany.

K tomu ještě počítám týmy již dříve přihlášené - Žraloky, Robousy, Holín, Vapos, Libáň, Revival, Sklepy Team.

Týmy Běchar a Chomutic se soutěže definitivně neúčastní, neboť nedají dohromady dostatečný počet lidí a zůstanou pouze v Novém Bydžově, resp. HHLNP. Aktuální dění na to nemá vliv. Tím nám klesl potenciální počet zájemců o účast v příštím ročníku na 15. Navíc tým Divé Báry řeší, zda vůbec dokáže tým postavit (čerstvá aktualita).

Tudíž jediní, s kterými jsem nekomunikoval jsou Gema a Old Legends. Pokud někdo plánuje separaci, je to jistě někdo z těchto týmů. Důvody mi nejsou známi a velmi mě mrzí, že raději punktují něco nám za zády a neinformují nás, oč vlastně jde.

Takže je zbytečná nějaká panika, že v soutěži nezbude nikdo z bývalé dolní soutěže - NENÍ TO PRAVDA, naprostá většina chce zůstat, několik týmů ani o ničem neví a byli překvapeni předchozí mailovou komunikací.

Navíc možná je pro někoho důležitá zpráva, že Nový Bydžov údajně zakládá "B - tým" a stáhne si do něho hráče, kteří v JHL dříve působili za Spirit či Chomutice - to jen pro informaci. Potvrezní ve velmi blízké době vyjde na webu svazu.

Tohle je z mé strany zároveň poslední reakce, protože řešit to v tuhle chvíli zjevně nemá smysl. Zároveň bych byl rád, kdyby se přestaly šířit různé katastrofické poplašné zprávy, kdy by vzniklá panika mohla poškodit soutěž.

Díky, přeji Vám všem pěkné léto a budu se těšit na podzim.

Jenys

Výkonný výbor JHL